Kreu Financa Ja kur do te dalin parate per personat qe e kane kryer aplikimin per subvencionim te librave shkollore.

Ja kur do te dalin parate per personat qe e kane kryer aplikimin per subvencionim te librave shkollore.

nga Kontabilisti

Ministria e Arsimit ka treguar se aplikimi do të jetë i hapur deri në fundin e muajit shtator dhe se mjetet do të dalin në xhirllogarinë e prindërve nga java e ardhshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni