Kreu Financa Kalendari i pagesave: nesër pritet të ekzekutohen këto pagesa nga shteti

Kalendari i pagesave: nesër pritet të ekzekutohen këto pagesa nga shteti

nga Kontabilisti

Me date 31.03.2023 pritet te ekzekutohen pagat per punetoret e sektorit publik per muajin Mars 2023. Njeashtu se bashku me pagat pritet te ekzekutohen edhe shtesat ne paga per muajin shkurt dhe mars 2023 per punetoret e sektorit publik raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni