Kreu Financa Ministri i Financave jep një lajm të mirë rreth financave të shtetit

Ministri i Financave jep një lajm të mirë rreth financave të shtetit

nga Kontabilisti

“Deficiti buxhetor zvogëlohet në rekord historik

Financat publike janë kthyer në binarë dhe thesi i shqyer është qepur.

Jemi kujdesur që të mos shkaktojmë barrë të paqëndrueshme financiare e të mos rrisim borxhin publik, përkundër faktit që kishim pakot mbështetëse më voluminoze në rajon.” deklaroj ministri i Financave Hekuran Murati

#image_title

Ju gjithashtu mund të pëlqeni