Kreu Ekonomi KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (22.03.202) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të mërkurën, sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ballovci (kodi: 14000008 ) nga ora 10:45 deri 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja dhe premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

22.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

* * *

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/04 kV TS-Sejdi Mehmeti (kodi: 11000076239) nga ora 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ndue Perlleshi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe  Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i  shtyllave të dëmtuara.

* * *

Punime nga pala e tretë

1.

Nga  NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Vendet – fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV siaps zgjidhjes teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] J08 Sllovia (kodi: 41000003 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, vendosja e katër shtyllave të betonit 12/315 (shtyllat ekzistuese të drurit të dëmtuara).

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Novolani (kodi: 73000005 ) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet – fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – montimi i kozollave.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 10:00 nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet – rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Caralluka (kodi: 82082001017) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshati Carallukë- një pjesë.

Arsyeja: Projekte Investive, punime në Rrjetin e Tensionit të Mesëm Montimi i ormanit të TU ,montimi i izolatorve.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive,  ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni