Kreu Ekonomi KEDS: sot ka reduktime të ashpra të rrymës. Këto janë vëndet

KEDS: sot ka reduktime të ashpra të rrymës. Këto janë vëndet

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka bërë të ditur se të sot do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (kodi: 14000011) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TR 1 dhe TR 2 (J04 dhe J13) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: RTK, Kuvendi, Enti i Statistiksve, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe një pjesë e Lagjja Ulpiana, Lagjja Dardani te Santeja, Lagjja e Muhaxherëve, ndërtesa KEDS dhe ndërtesa PTK, Bena-af, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare, KOSTT-Prishtina 6, rrugët: Fehmi LLadrovci, 28 Nëntori, Iljaz Kodra, Tirana, Mujo Ulqinaku, Musinë Kokollari, Xhorxh Bush, Henri Dunant, 17 Shkurti, Agim Ramadani, Egnatia, pjesë e Sheshit Zahir Pajaziti dhe Vasil Andoni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.

Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10(kV) Shkabaj (kodi: 15019002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 220/35/10(20)[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Letanci (kodi: 14000012) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin TSSHB – 14000012154 – Dobratin 2 – e re.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klinavci në NS 10/0.4kV SSH në Zllakuqan nga ora 11:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

NS 10/04[kV] Pataqani 1 (kodi:52000002021)

NS-10/04 [kV] Zllakuqani 3 (kodi:52000002022)

NS 10/04 [kV]Zllakuqani 1 (kodi:52000002025)

NS 10/04 [kV] Kisha katolike (kodi:52000002026

NS 10/04[ kV] Radullovci 1 (kodi:52000002027)

NS 10/04 [kV] Zllakuqani (kodi:52000002028)

Vendet: Një pjesë e Zllakuqanit.

Arsyeja: Bartje në tensionin e mesëm lokacioni Ranoc.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Në NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva, Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 09:00 -14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 10:00 deri 11:00 dhe nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit 10/04kV në fshatin.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet dalja 10 kV Cermjani në stabiliment dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV CERMJAN (kodi: 80080012322) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Cërmjan te sharra.

Arsyeja: Punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kompresori-Medicina punës (Kodi 80080031) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: Kompresori – Medicina e punës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS.10/04kV Medicina punës (Kodi 80080031183) nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: Medicina punës.

Arsyeja: Mirëmbajtja e trafostacionit privat.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali (kodi: 61065005 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Mogillë; rrugët: Zona Industriale Viti-Kllokot (një pjesë), bizneset në rr. Kllokot – Viti dhe rruga e Preshevës (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni