Kreu Financa Lajm më rëndesi për të gjithë personat qe kanë llogari bankare ne TEB.

Lajm më rëndesi për të gjithë personat qe kanë llogari bankare ne TEB.

nga Kontabilisti

Qytetarë të shumtë janë ankuar në kohën e fundit se paratë në llogaritë e tyre personale në Bankën TEB, janë keqpërdorur për pagesa në rrjetin social Facebook, pa dijenin dhe autorizimin e tyre.

Një situatë e tillë ka ngritur shqetësime tek ata që kanë llogari në këtë bankë, gjë që bëjnë thirrje për kujdes të shtuar.

Pas pranimit të këtij informacioni, Raporto24.com, më 5 tetor, i ka dërguar pyetjet zyrtarisht TEB Bankës, të cilët nuk kanë kthyer përgjigje deri më sot.

Ndërkaq, personat e dëmtuar në këtë rast, të njohur për portalin, kanë pohuar se TEB Banka, u ka thënë se do të mirren me rastin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni