Kreu Ekonomi KEDS tregon për vendet se ku do të ketë ndërprerje të rrymës sot dhe të shtunën

KEDS tregon për vendet se ku do të ketë ndërprerje të rrymës sot dhe të shtunën

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten dhe të shtunën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

24.02.2023

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi: 14000008) nga ora 12:30 deri në ora  13:00

Vendet: Surkish, Lladoc,  Sfeçël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnja, Rakenicë, Turiçicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – punime në nënstacionin Surdulli.

Mitrovicë

 1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 11:00 deri ora 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- vendosja e shtyllave 10kV.në Bukosh te Barakat.

25.02.2023

Punime në projekte investive

 Prishtinë

 1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Fusha e Pajtimit (kodi: 13000008) nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Një pjesë e Rr.Bajram Bahtiri, afër shkolles “Nazim Gafurri”, Mentor Ratkoceri, Abedin Rexha, Bedri Bajrami (Shkolla e Gjelbër, banesat e solidaritet te Fusha e Pajtimit, një pjesë e Rr Haxhi Zeka, një pjesë e Rr.  Lidhja e Prizrenit, Agim Bajrami, Ibrahim Krasniqi.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave, panelit 0.4kV dhe transformotorit.

2.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 .

Nga dalja 10 kv Veterniku II do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Çagllavica 4  me kod: 19000035035  nga ora 09:00 deri 16:00.

Vendet: TS  035 Çagllavica 4  .

Arsyeja: Projekte investive- shtrija e kabllove 0.4 kV.

25.02.2023

Punime nga palët e treta

 Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.6 (kodi: 19000077)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkolla “Pavarësia”, Lagjja e Spitalit 4/1, Vëllezërit Asllani, Pozhegu Brodhers, VG Construksion, Basri Jonuzi M&B, Uni Projekt.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010)  nga ora 10:00 deri në ora  17:00 .

Vendet: Fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja : Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni