Kreu Ekonomi KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (28.12.2022) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 11:00-12:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Evitim rreziku,  për shkak të kthimit të disa trafostacioneve nga LP Fshatrat 1 në LP Fshatrat 2.

2.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej ores 11:00-12:00

Vendet – fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Evitim rreziku,  për shkak të kthimit të disa TS nga LP Fshatrat 1 në LP Fshatrat 2.

* * *

Punime në projekte investive

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Sillosi (kodi: 14000006) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Qendra, Letanci dhe Sillosi.

Arsyeja: Projekte investive, ndërpreje emergjente – realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin  SSHB – 14000006 -Letonc 3 e re.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Deçani  (kodi: 53000003) prej ores 11:00-13:00.

Vendet: Rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë). Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  lëvizja e kabllove për balancim të ngarkesave të trafove. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni