Kreu Ekonomi Sot mblidhet Qeveria e Kosovës. Pritet të mirren vendime të rëndesishme

Sot mblidhet Qeveria e Kosovës. Pritet të mirren vendime të rëndesishme

nga Kontabilisti

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, do ta mbledh kabinetin qeveritar.

Mbledhja e Qeverisë pritet të nis nga ora 10:00.

Në rendin e ditës të kësaj mbledhje figurojnë 36 pika.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohen disa projektligje dhe nisma, si dhe disa draft-koncepte.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni