Kreu Financa Keni gabuar gjate aplikimit per subvencionim te librave? Keshtu duhet te veproni

Keni gabuar gjate aplikimit per subvencionim te librave? Keshtu duhet te veproni

nga Kontabilisti

Nga të gjitha këto aplikime, janë identifikuar vetëm 75 raste me gabime për të cilat prindërit do të njoftohen për rishikimet e nevojshme.

Sikurse kemi njoftuar edhe më herët, aplikimi do të jetë i hapur gjatë gjithë muajit shtator në mënyrë që të sigurohemi që asnjë nxënës për çfarëdo arsye të mos mbetet pa tekste shkollore.

Ju sigurojmë se çdo rast i adresuar do të trajtohet me prioritet dhe do të ofrohet ndihma e nevojshme për aplikim dhe përfitim të këtyre mjeteve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni