Kreu Financa Këto janë 6 vendet e BE-së, në të cilat vizat e punës merren shumë lehtë

Këto janë 6 vendet e BE-së, në të cilat vizat e punës merren shumë lehtë

nga Kontabilisti

Duke qenë se lëvizja nga një shtet në një shtet tjetër, gjetja e një pune të re dhe fillimi i një jete të re janë mjaft të lodhshme, sidomos për shqiptarët, ne u tregojmë disa nga vendet e BE-së, ku viza e punës merret fare lehtë, përcjell albinfo.ch.

Disa vende të Bashkimit Evropian, si Lihtenshtajni, Zvicra dhe Vatikani, kanë disa nga rregullat më të rrepta të imigracionit në botë.

Por, ndërsa vendet anembanë Evropës tani përballen me mungesa të rënda të fuqisë punëtore, të cilat kanë shkaktuar ndërprerje të mëdha muajt e fundit, shumë qeveri po kërkojnë ta bëjnë më të lehtë për punëtorët e huaj gjetjen e punësimit në BE.

Këto më poshtë janë 6 vendet, të cilat e bëjnë më të lehtë marrjen e një vize pune:

Gjermania është një nga shtetet që ka më së shumti nevojë për vende punë. Kohët e fundit ka bërë shumë lehtësi për marrjen e vizës së punës dhe tani më po punohet edhe më shumë për këtë pjesë.

Austria ka një sërë rregullash, të cilat janë më të lehta se sa shtetet e tjera të zhvilluara.

Danimarka

Irlanda

Portugalia

Finlanda

Ju gjithashtu mund të pëlqeni