Kreu Financa Pagesat për lehona dhe shtesa për femijë pritet të ekzekutohen me këtë datë

Pagesat për lehona dhe shtesa për femijë pritet të ekzekutohen me këtë datë

nga Kontabilisti

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë raporton kontabilisti.info

Lehonat e punesuara do te subvencionohen me nga 170 euro per tre muaj me radhe kurse lehonat e pa punesuara do te subvencionohen me nga 170 euro per 6 muaj me radhe.

Shtesat per femije do te ekzekutohen me nga 20 euro per femijet deri ne 2 vjet dhe me nga 10 euro per femijet mbi 2 vjet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni