Kreu Biznes Keto jane qmimet e secilit produkt te derivateve per daten 28.09.2022

Keto jane qmimet e secilit produkt te derivateve per daten 28.09.2022

nga Kontabilisti

ÇMIMI MAKSIMAL I LEJUAR

Për secilin produkt të naftës

1 Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është:  1.60 €Për Litër
2Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.33 €Për Litër
3Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është:  0.76 €Për Litër

Çmimet e lartcekura vlejnë për datën 28/09/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni