Kreu Ekonomi Këto janë vëndet ku do te ketë ndërprerje të rrymës gjatë dites së marte

Këto janë vëndet ku do te ketë ndërprerje të rrymës gjatë dites së marte

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën (17.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë 

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, riparimi i ormanit në TS Jashanicë Bajraktarët.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology – BRRE.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Fushë Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Miradi e Epërme te xhamija (kodi: 15018019036) nga ora 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: Një pjesë e fshatit Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Instalimi i daljes se re 0.4 kV  ne NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme – te Xhamia

18.01.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Projekte investive,  ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm.

18.01.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë 

1.

Nga TS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Lesna me ( kod:10010006) prej ores 11:00-11:20 dhe 14:40-15:00

Vendet: Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjës Kalabria – banesat e Arabve)

Arsyeja: Kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Lesna 1 ( me tulla të kuqe) (kodi:10010006101) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4 kV Lesna 2 ( me tulla të kuqe) (kodi:10010006102) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4 kV TED AF Sh.p.k  (kodi:10010006104) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4 kV Lesna ndërtimi  (kodi:10010006149) prej orës 11:00-15:00

Vendet: rr. Rexhep Krasniqi (një pjesë), një pjesë kah rruga M2 tek rrethi për Shkup, Lesna.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

3.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Qendresa 2  ( kod:19000030066) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Lagjja Qendresa ( një pjese).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

Nga NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Malësia e Re  ( kod:31000030) prej ores 11:00-15:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica;  afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Për zëvendësimin e shtyllës ekzistuese, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, pas verifikimit në terren nga komisioni i pranimeve teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni