Kreu Ekonomi Këto jane vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së sotme

Këto jane vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës gjatë ditës së sotme

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (12.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga LP 10[kV] Grand Store do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Janina-2 (kodi: 19000030071) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: TS 071 Janina-2, Meridian Expres, Vela Fish dhe The Planet Kids.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes se re 0.4 kV  në NS 10/0.4 kV Janina-2.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Rezonanca me (kod: 19000029115 ) nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet:  Rezonanca, lagjja te Hotel Glory, rr.Kasper Saraqi, lagjja ne mes rrethrotullimit që lidh rrugën M-2 dhe R-6.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartja e disa konsumatorëve me furnizim me energji elektrike nga NS 10/0.4 kV Rezonanca Veternik në NS 10/0.4 kV Janina-2.

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology –BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montimi i ndërprerësit automatik në NS Shtarica 3.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

LP 10[kV] Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gushterica e Ulët, Gushterica e Epërme, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – energjizimi i degëzimit 10kV Dobratin –Smollushë.

13.01.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehen:

Në LP 10kV nr.18 Arbëria 2 me (kod: 12000012 ) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:20 dhe nga ora 20:50 deri 21:00

Vendet: Pjesë e rr. Ahmet Krasniqi, Bekim Berisha, 24 Maji, Gjergj Balsha, Toni Bler, Halil Spahija dhe Stambolli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 nga ora 09:00 deri 21:00 do të nderprehen trafostacionet:

1.NS 10/0.4kV TS N.T. Univerzal pompa e benzinës         kodi: 12000012115

2.NS 10/0.4kV TS Sylejman Islami kodi: 12000012156

Vendet: Pompa e benzines Univerzal dhe TS Sylejman Islami.

Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i kthinave ekzistuese me kthina të reja RMU (2+1), ormanin e tensionit të ulët – 0.4 kVA.

13.01.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet LP 10kV Banka 3 dhe pa tension mbesin trafostacionet:

1.TS 10/04[kV] Ganimete Tërbeshi (kodi: 40000031058) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

2.TS 10/04[kV] TS 28 Nëntori (blinda) (kodi: 40000031242) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

3.TS 10/04[kV] TS NDERIMI (kodi: 40000031281) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

4.TS 10/04[kV] TS Kulla (Meti) (kodi: 40000031059) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

5.TS 10/04[kV] TS te Faik Grainca (kodi: 40000031203) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

6.TS 10/04[kV] Lagja Iliria (kodi: 40000031268) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

7.TS 10/04[kV] TS Heset Quza (te kombinati) (kodi: 40000031309) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

8.TS 10/04[kV] TS ” Ndërtesa “(Afër Klubit të Pensionerëve) (kodi: 40041001026) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

9.TS 10/04[kV] TS ” Kujdestaria “(MBTS) (kodi: 40041001014) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

10.TS 10/04[kV] T.S. Azmani (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

11.TS 10/04[kV] TS 28 Nentori e Re (kodi: 40000032252) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Disa pjesë të rrugëve – Reçaku, Xhevë Lladrovci, 28 Nëntori, Sali Salihu dhe Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zona Industriale 2 (kodi: 41000025) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë – konsumatorët komercial.

Arsyeja:  Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10[kV] Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 09:30 deri në ora 15:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20kV j11 Dalja Nr 6 Pr2-Pr7 (kodi: 11000077)  në dy termine nga ora 11:00 deri 11:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: rr.Xheladin Hana, rr. Ndue Përlleshi ( një pjesë), rr.Enver Maloku (një pjesë), rr.Ukshin Kovaqica, rr.Muharrem Fejza, Naki Trade, VG Construction, Lura Property, Tregtia, F&A Inxhiniering, Iliria Bulding, NTP Premtimi, Swiss building, Famis-CO, Alko Group, NNP Bajram Hoxha dhe Mirsad Sopjani.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS T2 TSB metalike – Mirsad Sopjani “MIRI” shpk (kodi: 11000077274)  nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Pjesërisht konsumatorë në rr. Ndue Përlleshi.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

4.

TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS Trio Construction-Ibrahim Gavas (kodi: 11000077199)  nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Pjesërisht konsumatorët në rr. Ndue Përlleshi si dhe Enver Maloku.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni