Kreu Financa Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën

Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën (21.03.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të shtunën, sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcet (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Punime nga pala e tretë

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Radio Kosova (Kodi: 19100003) prej 09:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Gjorgj Bushi, Katedralja, Radio Kosova, një pjesë e rr. Agim Ramadani, Agjensia e Statistikave të Kosovës, një pjesë e rr. Ilaz Agushi, Radio Televizioni i Kosovës.

Arsyeja: Për punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20) kV NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2  (kodi: 32000024 ) prej orës 11:00 -11:10 dhe nga ora 15:30 -15:40

Vendet: fshatrat: Samadaxhë, Studençan dhe Reshtani- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit.

2.

TS 110/10(20) kV NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rr e Neperbishtit (kodi: 32000024006) prej ores 11:00 deri 15:40

Vendet: fshatrat: Samadraxhë, Studençan dhe Reshtani – një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i ormanit të NS 10/0.4 rr. e Nëpërbishtit 1.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 17:00.

Vendet: rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë, ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj:

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kosova Petroll   (kodi: 40041003) nga ora  09:00 deri  në ora 13:00

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 10:30 deri ora  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe  Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni