Kreu Ekonomi Këto janë vendet ku do të mbesin sot pa rrymë nga mëngjesi e deri në mbrëmje

Këto janë vendet ku do të mbesin sot pa rrymë nga mëngjesi e deri në mbrëmje

nga Kontabilisti

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TR1 (J26) – Drenasi me kod: 161000 dhe pa tension mbesin daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: Te Soliterat, Posta, te Shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2(Rukolli), Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët), Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet, Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri, Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku dhe Gllobari, Vërboci,T ërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci, Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë ,Gllanasellë dhe Dobrosheci, Shkolla e mesme, Koroticë, Sankovc, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Gurthyesi Kalaja e Drenicës.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve dhe pastrim i trasesë.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive- ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Barani (kodi: 53000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt,Turjaka e ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çllapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onixi (kodi: 50052006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – Onixi me kod 50052006045.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

5.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumatorë), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Dragobili (kodi: 82082006) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Poslishta (kodi: 30035006 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive , revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshare (kodi: 41046005) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

NS 110/35/10[kV] Viti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gërmova (kodi: 61067003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet

Dalja 10kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 09:00 deri në ora 17:30

Vendet: rrugët: Adnan Shyti, Ahmet Selaci, Arsim Tahiri (një pjesë), Avni Rrustemi, Basri Beqiri (një pjesë), Drini i Bardhë (një pjesë), Ganimete Terbeshi (një pjesë), Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Hamdi Gashi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), Faruk Beqiri (një pjesë), Sahit Avdyli (një pjesë) dhe Shote Galica; fshatrat: Banjska, Dobërllukë, Kçiç i Madhë, Pasomë, Sllatinë, Smrekonicë dhe Tërllabuç.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave, shkarkuesve dhe izolatorëve nën largpërçuesit ekzistues.

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni