Kreu Ekonomi Këtu mund te shikoni se sa persona në Kosovë e mbajnë emrin tuaj

Këtu mund te shikoni se sa persona në Kosovë e mbajnë emrin tuaj

nga Kontabilisti

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), mundëson një mënyrë për të parë sesa persona në Kosovë e kanë emrin tuaj.

Po ashtu, është edhe e dhëna e saktë për secilën komunë veç e veç.

Krejt çfarë duhet të bëni është të klikon në këtë link dhe ta shkruani emrin tuaj.

Më pas do të publikohet numri i saktë, sipas ASK-së.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni