Kreu Financa Lajm i keq per te gjithe personat qe kane llogari ne Raiffeisen Bank

Lajm i keq per te gjithe personat qe kane llogari ne Raiffeisen Bank

nga Kontabilisti

NJOFTIM PËR KLIENTËT

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se faqja e bankës sonë në facebook është hakuar nga individë të paautorizuar për disa minuta sot gjatë pasdites. Qasja e paautorizuar ishte e kufizuar vetëm në përditësimin e fotografisë së profilit të faqes sonë.

Zyrtarët përkatës të bankës që menaxhojnë faqen e facebook kanë marrë masa të menjëhershme dhe faqja është rikthyer sërish.

Nëse keni ndonjë shqetësim ose pyetje, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit në 038222222.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.

Sinqerisht,

Banka Raiffeisen

Ju gjithashtu mund të pëlqeni