Kreu Financa Kjo është data kur do të ekzekutohen shtesat për lehona dhe femijë nga Ministria e Financave

Kjo është data kur do të ekzekutohen shtesat për lehona dhe femijë nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka publikuar një njoftim të rëndësishëm sa i përket administrimit të pagesave për përfituesit e skemave pensionale dhe sociale.  Sipas Ministrise se Financave, datat për pagesa  per Shtesat për fëmijë jane: data 25 e çdo muaji; Shtesat për lehona: data 25 e çdo muaji.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni