Kreu Financa Kjo është lista e plotë e zyrtarëve që do t’iu kontrollohet pasuria nga shteti

Kjo është lista e plotë e zyrtarëve që do t’iu kontrollohet pasuria nga shteti

nga Kontabilisti

Kryeministri Albin Kurti, kryeparlamentari, Glauk Konjufca, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, janë disa nga zyrtarët e lartë publik që do t’iu kontrollohet pasuria e tyre nga Agjencia kundër Korrupsionit (AKK).

Gjatë shortit që është hedhur të mërkurën nga Agjencia Kundër Korrupsion, në mesin e zyrtarëve që do t’i kontrollohet pasuria janë edhe disa zëvendëskryeministra, ministra, deputetë të Kuvendit të Kosovës, kryetarë të partive e kryetarë komunash,ekonomia online ka siguruar listën e plotë të zyrtarëve shtetërorë që do t’i kontrollohet pasuria nga Agjencia kundër Korrupsionit.

Lista_per_kontroll_te_plote-sipas_Shortit_2022-1

Ju gjithashtu mund të pëlqeni