Kreu Financa KLIENTËT E KOSOVËS ME IBAN TË EVROPËS ME PAYSERA KOSOVA

KLIENTËT E KOSOVËS ME IBAN TË EVROPËS ME PAYSERA KOSOVA

nga Kontabilisti

Paysera Kosova ju mundëson klientëve të saj në Kosovë hapjen e llogarisë me IBAN të Evropës, duke i sjellë ata një hap më afër shërbimeve evropiane. E gjithë kjo mundësohet duke e instaluar Aplikacionin Paysera dhe duke kryer verifikimin e llogarisë.

Paysera informon të gjithë klientët se hapja dhe mirëmbajtja e llogarisë është falas. Po ashtu, klientët mund të shfrytëzojnë mundësinë e hapjes së llogarisë së biznesit, duke i menaxhuar ato në një kuletë digjitale, po ashtu pa kosto të mirëmbajtjes.

Siç dihet, klientët e Payserës, përfitojnë duke kryer transferet hyrëse dhe dalëse me të gjitha Bankat e Evropës me kosto 3 euro, pa limit në shumën e transaksionit.

Informatë shumë ë rëndësishme është se me bankat e Evropës që janë pjesë e sistemit Sepa Instant, transferi realizohet brenda 10 sekondave.

Paysera, një llogari, shumë mundësi!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni