Kreu Financa Lajm pozitiv: nesër dhe me daten 24 maj do te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Lajm pozitiv: nesër dhe me daten 24 maj do te ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);

Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni