Kreu Ekonomi Kuvendi i Kosovës mblidhet sot. Ministri i Financave pritet të bëj kete veprim

Kuvendi i Kosovës mblidhet sot. Ministri i Financave pritet të bëj kete veprim

nga Kontabilisti

Kuvendi i Kosovës sot nga ora 10:00 mban seancë plenare.

Në rend dite është interpelanca e ministrit të Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati për çështjen “Rishikimi i buxhetit të Republikës së Kosovës dhe rritja e pagave në sektorin publik”.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni