Kreu Financa Lajm i mirë. Hapet aplikimi për shtesat mujore për femijet deri në moshen 16 vjeqare

Lajm i mirë. Hapet aplikimi për shtesat mujore për femijet deri në moshen 16 vjeqare

nga Kontabilisti

Hapet aplikimi per shtesat mujore per femijet deri ne moshen 16 vjeqare. Kete lajm e konfirmon Hekuran Murati ne facebook i cili eshte Minister i Financave. Aplikimin mund ta beni ne https://ekosova.rks-gov.net/ Postimi i plote i tije eshte si vijon:

Dhe, më në fund, përmbushet në tërësi njëri nga premtimet kryesore të Qeverisë sonë.

Nga tani e tutje, të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare mund të përfitojnë nga shtesat mujore për fëmijë.

Qeveria për Familjet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni