Kreu Financa E konfirmon Ministri i Financave. Këto familje do subvencionohen në Janar për muajin Dhjetor

E konfirmon Ministri i Financave. Këto familje do subvencionohen në Janar për muajin Dhjetor

nga Kontabilisti

Për ata që kanë kursyer energjinë, Ministria e Financave ka përllogaritur dhe procesuar edhe

për muajin nëntor, dhe kjo tash mund të shihet në llogarinë tuaj online me KESCO me përshkrimin “GOVSUB – Energy Saving/2022/P11”.

Për nëntor, janë 180,276 familje që kanë plotësuar kriteret për subvencionim.

Për ata që kanë kursyer energjinë elektrike gjatë muajit dhjetor, subvencioni do të procesohet në muajin e ardhshëm.

Çdo kW i kursyer rezulton me faturë më të lirë për ju, subvencion të faturës nga shteti, e më pak import për shtetin.

Qeveria për Familjet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni