Kreu Financa Lajm i mire: Ministria e Financave sot do ti ekzekuton pagesat për këtë kategori

Lajm i mire: Ministria e Financave sot do ti ekzekuton pagesat për këtë kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dhe Transfereve ua ka rikujtuar qytetarëve përfitues ndryshimin e datave të pagesave. Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni