Kreu Ekonomi Njoftim nga KEDS. Këto vende nuk do të kenë sot rrymë gjate ketijë orari

Njoftim nga KEDS. Këto vende nuk do të kenë sot rrymë gjate ketijë orari

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të mërkurën (nesër) do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10  kV  Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Albana (Kodi: 15018008)  prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK-së.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/20 kV Fushë- Kosova II

LP 20kV Dalja nr.3   (kodi: 10012284)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Dardania, një pjese te rr. Pajazit Islami, një  pjesë te rr. Xhemajl Mustafa,  një pjesë te rr. 28 Nëntori, një pjesë e rr. 17 shkurti dhe një pjesë e rr. Kuvendi i Lezhës.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi izolatorëve.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusht Gorozhup (kodi: 30035008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,   (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku  (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 11:00 deri 15:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë); fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë) dhe Laq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 110/35/10 [kV]  Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Komogllava  (kodi: 40000009 )  nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet -fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magj.Prishtinë-Ferizaj (1 konsumatorë) dhe Varosh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10  kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Drenica  (kodi: 41048001 )  nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet – fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova   (kodi: 41046002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi UÇK (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë); fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor   (kodi:73000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha  (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, montimi i ndërsit linor te Malokët Druar.

2.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme. Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV] Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha  (kodi: 82000010) në dy termine nga ora 09:00 deri 14:00.

Vendet – fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni