Kreu Financa Lajm i mire: Ministria e Financave sot pritet ti ekzekutoj keto pagesa për këto kategori

Lajm i mire: Ministria e Financave sot pritet ti ekzekutoj keto pagesa për këto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjithe punetoret e sektorit publik se sot do të ekzekutohen pagat e muajit Tetor 2022 si dhe pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni