Kreu Financa Lajm i mirë nga Ministria e Finacave Për Pilotimin e asistencës sociale

Lajm i mirë nga Ministria e Finacave Për Pilotimin e asistencës sociale

nga Kontabilisti

Meqense shume persona kane pyetur dhe vazhdojne te pyesin se kur do te filloje ekzekutimi i mjeteve nga Ministria e Tinancave per pilotimin e asistences sociale.

Ministria e Financave njofton opinionin publik se me daten 8 Korrik nga ora 11 në Prishtine, Salla e asambles Se Komunes, mbane sesion informues mbi pilotimin e skemes sociale raporton Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni