Kreu Financa Si te paguajnë firmat me pak tatime?

Si te paguajnë firmat me pak tatime?

nga Kontabilisti

A e dini se pyetja me e shpeshte qe u behet Kontabilisteve nga pronaret e bizneseve eshte si te paguajne me pak tatime?

E pergjigjeja e nje kontabilist profesionist mund te jete kjo.

Per te paguar me pak tatim dhe per te qene ne rregyll me ligjin duhet ti ndiqni keto hapa:

  1. Grumbulloni dhe deklaroni te gjitha faturat e shpenzimeve te kompanise
  2. Njihni sakt dhe me rregull zhvlersimet e aseteve
  3. Gjdo blerje qe e beni, kerko fature te rregullt
  4. Deklaro sakt pagat e punetoreve pasi ato tu zbriten per qellime tatimore
  5. Dhe forma tjera qe jane te ligjshme dhe te pranueshme per qellime tatimore

Ju gjithashtu mund të pëlqeni