Kreu Financa Lajm i mire nga Ministria e Financave. Sot ekzekutohen keto pagesa

Lajm i mire nga Ministria e Financave. Sot ekzekutohen keto pagesa

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton opinionin publik se sot do të ekzekutohen pagat e organizatave buxhetore per muajin Shtator 2022. Një ashtu sot sipas vendimit të ri të Qeverise, pritet të ndahen edhe shtesat nga 50 euro për punetoret e sektorit publik raporton kontabilisit.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni