Kreu Biznes Këto janë çmimet e derivateve për daten 30.09.2022

Këto janë çmimet e derivateve për daten 30.09.2022

nga Kontabilisti
1 Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është:  1.61 €Për Litër
2Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.34 €Për Litër
3Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është:  0.76 €Për Litër

ÇMIMI MAKSIMAL I LEJUAR
Për secilin produkt të naftës

Çmimet e lartcekura vlejnë për datën 30/09/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni