Kreu Financa Lajm i mirë për lehona dhe shtesat për fëmijë

Lajm i mirë për lehona dhe shtesat për fëmijë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjitha lehonat se jane ekzekutuar pagesat per shtesat per femije dhe lehona raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni