Kreu Financa Lajm Pozitiv. Sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Shteti

Lajm Pozitiv. Sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Shteti

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës

Ju gjithashtu mund të pëlqeni