Kreu Financa Lajm i mirë për Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

Lajm i mirë për Projektligjin për Pagat në Sektorin Publik

nga Kontabilisti

Komision per buxhet, pune dhe transfere sot do te mbaje mbledhjen e radhes qe do te filloje nga ora 10:00.

Ne njoftimin e leshuar thuhet se do te shqyrtohet raporti me rekomandime te komisionit funksional per projektligjin per pagat e sektorit publik dhe per projektligjin per zyrtaret publik.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni