Kreu Financa Lajm i mire: Qeveria ekzekuton pagesat per keto kategori para vikendit

Lajm i mire: Qeveria ekzekuton pagesat per keto kategori para vikendit

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjithe punetoret e sektorit publik se jane ekzekutuar pagat e muajit Korrik 2022 raporton kontabilisti.info. Njeashtu jane ekzekutuar pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni