Kreu Financa Nëse i keni keto veti. Urime, do të bëheni i pasur

Nëse i keni keto veti. Urime, do të bëheni i pasur

nga Kontabilisti

Ka shtatë elementë në karakterin tuaj që janë “pasaporta” tuaj për më shumë para në jetën tuaj;

Ju keni vendosur qëllimin tuaj përfundimtar

Ju e dini se çfarë doni të bëni me jetën tuaj dhe ecni përpara bazuar në këtë.

Keni shumë durim

Pavarësisht se çfarë ndodh, ju nuk dorëzoheni dhe qëndroni në atë që ju intereson.

Ju rrezikoni, por me kujdes

Ju studioni çdo lëvizje tuajën dhe luani kartën tuaj me vetëdije.

Ju keni një mendje të hapur

Jeni shumë pranues ndaj gjërave të reja dhe nuk gjykoni asgjë.

Ju përfundoni atë që filloni

Shkon mirë apo jo, ju e përfundoni atë që filloni dhe nuk hiqni dorë për shkak të vështirësive.

Ju punoni shumë

Ju e dini se për të marrë atë që dëshironi, së pari duhet ta pushtoni atë dhe për këtë arsye të punoni shumë për të, pavarësisht nga rezultati.

Ju nuk keni frikë nga gabimet

Ju e dini se gjithçka është në lojë dhe se gabimet mund të ndodhin në çdo kohë. Por çfarëdo që të ndodhë, ju do të dini se si ta trajtoni atë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni