Kreu Financa Lajm i mire rreth ekzekutimit te shtesave prej 100 euro

Lajm i mire rreth ekzekutimit te shtesave prej 100 euro

nga Kontabilisti

Pas të gjitha përgatitjeve teknike nga stafi i MFPT, sot kemi arritur të ekzekutojmë shtesat e njëhershme për të gjithë pensionmarrësit si në vijim:

  • Pensionistët e moshës
  • Kategoritë e luftës
  • Pensionet për aftësi të kufizuara
  • Pensionet familjare dhe të invaliditetit në punë, dhe
  • Pensionet e parakohshme, për ata që marrin më pak se 500 euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni