Kreu Financa Lajm i mirë rreth pagesave për lehona si dhe shtesat për fëmijë

Lajm i mirë rreth pagesave për lehona si dhe shtesat për fëmijë

nga Kontabilisti

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni