Kreu Financa Për shkak se data 24 qershor eshte dite vikendi. Ja kur pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Për shkak se data 24 qershor eshte dite vikendi. Ja kur pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni