Kreu Financa Lajm i mire: sot pritet të ekzekutohen shtesat nga 50 euro për këtë kategori

Lajm i mire: sot pritet të ekzekutohen shtesat nga 50 euro për këtë kategori

nga Kontabilisti

Në kuadër të Pakos për Përballje me Inflacionin, është edhe masa mbështetëse për sektorin publik që parasheh shtesën prej 50 euro/muaj, duke filluar nga muaji shtator. Dje, përveç pagave të rregullta, punonjësve të sektorit publik që plotësojnë kriteret, u është paguar edhe shtesa për muajin tetor. Kurse sot pritet të ekzekutohet edhe shtesa retroaktive për muajin shtator. Shtesa paguhet veçmas pagës, dhe llogaritet si subvencion i patatueshëm, pra neto.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni