Kreu Financa Lajm pozitiv: sot pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori te qytetareve

Lajm pozitiv: sot pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori te qytetareve

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni