Kreu Financa Lajmi i Fundit: hapet thirrja për aplikim për bashkëfinancimin e projekteve nëpër komuna

Lajmi i Fundit: hapet thirrja për aplikim për bashkëfinancimin e projekteve nëpër komuna

nga Flamur Berisha
#image_title
#image_title

Është hapur thirrja për aplikim për bashkëfinancimin e projekteve nëpër komuna.

Këtë e ka bërë të ditur, ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Është hapur thirrja për aplikim për bashkëfinancimin e projekteve nëpër komuna.

Këtë e ka bërë të ditur, ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

#image_title

Ju gjithashtu mund të pëlqeni