Kreu Ekonomi Liberalizimi i vizave: A kemi të drejtë të punojmë në zonën Schengen? 

Liberalizimi i vizave: A kemi të drejtë të punojmë në zonën Schengen? 

nga Kontabilisti

Liberalizimi i vizave në asnjë rast nuk nënkupton leje për punë dhe përfitime të tjera.

Për qëllime punësimi, shumica e shteteve në zonën Schengen kërkojnë vizë dhe leje pune – qoftë edhe për më pak se 90 ditë.

Për të studiuar, ju duhet po ashtu leje banimi në shtetin përkatës që ju mundëson të qëndroni më shumë se 90 ditë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni