Kreu Financa Ministria e Financave do te ekzekuton keto pagesa per keto kategori me daten 29 Shtator

Ministria e Financave do te ekzekuton keto pagesa per keto kategori me daten 29 Shtator

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni