Kreu Financa Ministria e Financave të Ejtën ekzekuton pagesat për këtë kategori

Ministria e Financave të Ejtën ekzekuton pagesat për këtë kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dhe Transfereve ua ka rikujtuar qytetarëve përfitues ndryshimin e datave të pagesave.

Me datë 20 janë ekzekutuar pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kishin nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare).

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike.”

Ju gjithashtu mund të pëlqeni