Kreu Financa Ministria e Financave prezanton hapat e angazhimit dhe përfitimit të 290 eurove përmes superpuna

Ministria e Financave prezanton hapat e angazhimit dhe përfitimit të 290 eurove përmes superpuna

nga Kontabilisti
#image_title

Ju gjithashtu mund të pëlqeni