Kreu Financa Murati jep një lajm të mirë për familjet. Ekzekutohen këto pagesa

Murati jep një lajm të mirë për familjet. Ekzekutohen këto pagesa

nga Kontabilisti

Ministri i Financave, Hekuran Murati njofton se MFPT ka procesuar pagesën e subvencionit edhe për muajin janar për të gjitha familjet që kanë kursyer energjinë elektrike.

Ai thotë se shumë familje kanë paguar më pak se kurdoherë për faturat e energjisë elektrike gjatë muajve të dimrit.

“Janë 174, 642 familje që këtë janar kanë shpenzuar më pak sesa janari 2022, dhe kanë përfituar nga subvencioni”, thotë ministri.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni