Kreu Ekonomi Nëse biznesi blenë kamion transporti në pjesën e dytë të vitit si duhet të trajtohet Zhvlersimi i kamionit?

Nëse biznesi blenë kamion transporti në pjesën e dytë të vitit si duhet të trajtohet Zhvlersimi i kamionit?

nga Flamur Berisha

Nese ju keni blere nje kamjon, atehere ju duhet ta zhvlersoni 20% ne vit. Mirpo momentin kur nje biznes blene kamionin ne pjesen e dyte te vitit atehere per zhvlersim dhe qellime tatimore duhet vetem 50% te zhvlersimit vjetor te trajtohet e zbritshme. Kurse nga vitit i ardheshem atehere lejohet zhvlersimi i plote.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni